O persoană a decedat în urma unui accident rutier pe traseul M3, Cimișlia – Giurgiulești.

O persoană a decedat în urma unui accident rutier pe traseul M3, Cimișlia - Giurgiulești.La data de 17 august 2012, în jurul orei 16.50, pe traseul M3, Cimișlia – Giurgiulești, s-a produs un accident rutier care s-a soldat cu rănirea a două persoane și 1 persoană a decedat.
Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că şoferul automobilului de model Opel Astra, de 28 ani, deplasîndu-se, a ieșit pe contrasens a intrat în coleziune frontală cu automobilul de model Hyundai H1 ce se deplasa din sens opus. Drept urmare autovehicului Hyundai a fost tamponat în spate de un automobil marca Opel Kadet, condus de un șofer în vîrstă de 28 ani, ce se deplasa în aceiași direcție. În urma impactului automobilele au fost proiectate în afara părții  carosabile.
Din accident a rezultat rănirea șoferului automobilului Hyundai și pasagera acestuia cu vîrsta de 53 ani, însă șoferul autoturismului Opel Astra în urma leziunilor primite a decedat la fața locului. Cauzele şi împrejurările exacte ce au condus la producerea accidentului rutier urmează a fi stabilite de către CP Cimișlia.
Sursa: PR.GOV.MD
O persoană a decedat în urma unui accident rutier pe traseul M3, Cimișlia - Giurgiulești.O persoană a decedat în urma unui accident rutier pe traseul M3, Cimișlia - Giurgiulești.O persoană a decedat în urma unui accident rutier pe traseul M3, Cimișlia - Giurgiulești.

Imagin video: PrtoTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *