Patru morți și trei răniți la Comrat după ce un BMW s-a lovit de un copac și s-a aprins.

Patru morți și trei răniți la Comrat după ce un BMW s-a lovit de un copac și s-a aprins.La data de 18 august 2012, în jurul orei 04.10, pe strada Lenin, în raionul Comrat, s-a produs un accident rutier care s-a soldat cu decesul a 4 persoane și rănirea 1 persoane.
Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că în timp ce şoferul automobilului de model BMW 528, de 29 ani, din Comrat, ce se deplasa cu viteză excesivă, a pierdut controlul asupra volanului s-a tamponat în obstacol (gard) după care inversîndu-se, automobilul a fost proiectat într-un copac și ca urmare autovehicul s-a aprins. În automobil la acel moment se aflau și patru pasageri.  Se presupune, că atît șoferul cît și pasagerii acestuia se aflau în stare de ebrietate.
Din accident a rezultat decesul a 4 persoane, trei din ele  au decedat la fața locului: șoferul și doi pasageri cu vîrstele de 26 ani domiciliul Comrat și 24 ani din Ucraina or. Odessa iar alt pasager cu vîrsta de 20 ani din Comrat a decedat în urma leziunilor corporale peste 10 minute, în secția de reanimare a spitalului din Comrat. Un pasager cu vîrsta de 19 ani din Rusia cu diverse leziuni corporale a fost internat în spitalul din Comrat .  Cauzele şi împrejurările exacte ce au condus la producerea accidentului rutier urmează a fi stabilite de către CP Comrat.
Tragedia cumplită  denotă că alcoolul şi nivelul scăzut de disciplină al participanţilor la trafic poate face victime în orice moment pe drumurile publice şi nu putem fi asiguraţi de prostia şi stupiditatea acţiunilor unor șoferi iresponsabili. Deși de către Poliția rutieră se desfășoară sistematic operațiuni de preîntîmpinare a conducătorilor auto despre riscurile conducerii în stare de ebrietate și raiduri întru depistarea cazurilor de conducere a autovehiculelor sub influenţa alcoolului, unii șoferi ignoră atît recomandările poliției rutiere cît și legislația în viguare și ca urmare de fiecare dată cînd şoferul urcă la volan în stare de ebrietate, din start devine potenţiala victimă a traficului rutier, punînd în joc viața sa și a pasagerilor săi.
Poliţia Rutieră face apel către toți şoferii să nu urce la volan după ce au consumat alcool și anunță că vor petrece în continuare măsuri de rigoare întru neadmiterae, depistarea și documentarea conducătorilor în stare de ebrietate.
Sursa:PR.GOV.MD
Patru morți și trei răniți la Comrat după ce un BMW s-a lovit de un copac și s-a aprins.Patru morți și trei răniți la Comrat după ce un BMW s-a lovit de un copac și s-a aprins.Patru morți și trei răniți la Comrat după ce un BMW s-a lovit de un copac și s-a aprins.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *