Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de pe strada Uzinilor din Chișinău

Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de pe strada Uzinilor din ChișinăuFlăcările au izbucnit în Duminică seară, într-o clădire, care găzduia depozitul unei fabrici şi un magazin de cântare. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Peste 50 de pompieri au luptat cu focul timp de mai multe ore. Deocamdată nu au fost stabilite cauzele incendiului, dar se presupune că flăcările au pornit de la un scurtcircuit.

Focul s-a extins pe o suprafaţă de aproape 200 de metri pătraţi.  La stingerea incendiului au participat şapte echipaje de pompieri din mai multe sectoare ale capitalei. Pompierii nu au stabilit cu exactitate cauza incendiului.

Proprietarii depozitului presupun că flăcările au izbucnit din cauza unor probleme de electricitate din magazin. Proprietarul magazinului spune însă că incendiul ar fi început în depozit.

La sfârşitul anului trecut, un alt incediu de proporţii a mistuit un depozit de mobilă din sectorul Botanica al capitalei. Atunci, peste 200 de pompieri au luptat cu flăcările, timp de nouă ore. De la începutul anului, în ţară au fost înregistrate aproape 700 de incendii, soldate cu decesul a peste 60 de persoane.

Pagubele incendiului sunt de 50 mii de lei și un depozit ars.

Sursa: Prime.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *