Incendiu îmtr-un apartament de la Buiucani. Pompierii au salvat o persoană.

Incendiu îmtr-un apartament de la Buiucani. Pompierii au salvat o persoană.Incendiu într-un apartament de pe strada Ion Pelivan din sectorul Buiucani al capitalei. Focul a izbucnit cu puţin timp în urmă. Pompierii au reuşit să-l salveze pe fiul proprietarului care zăcea în baie cu numeroase arsuri și intoxicat. El a fost transportat la spitatlul de urgență din capitală.

 

Misiune de salvare dificilă în capitală. Pompierii au scos dintr-un apartament în flăcări un bărbat în vârstă de 34 de ani. Zăcea în camera de baie, aproape fără suflare. Victima a fost transportată la spital în stare gravă cu intoxicaţie şi numeroase arsuri. Medicii au constatat că bărbatul se afla în stare avansată de ebrietate.

Incendiul a izbucnit în această seară, aproximativ la ora 18:30, într-un bloc din sectorul Buiucani. Vecinii au văzut că ieşea fum de la etajul trei şi au chemat imediat pompierii.

Din locuinţă nu au putut fi salvate prea multe bunuri. A ars aproape totul. Proprietarii erau la serviciu. Fiul lor, însă, se afla în apartament şi, cel mai probabil, nu a putut ieşi din casă pentru că era beat. Pompierii examinează mai multe versiuni ale izbucnirii incendiului, inclusiv nerespectarea regulilor de exploatare a aparatelor electrice.

Sursa: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *