O femeie însărcinată și mama acesteia au fost bătute în trenul Chișinău-Moscova de doi moldoveni.

O femeie însărcinată și mama acesteia au fost bătute în trenul Chișinău-Moscova de doi moldoveni.Doi moldoveni beti au batut o femeie insarcinata si pe mama acesteia, in trenul Chisinau-Moscova. Socata, femeia si-a anuntat sotul, iar acesta a asteptat-o la gara, insotit de un grup de barbati furiosi, dar si de trupe speciale. Moldovenii agresivi au fost retinuti.

Cei doi moldoveni se deplasau in capitala rusa cu trenul Chisinau Moscova. Aflati intr-un compartiment cu o femeie insarcinata si cu mama acesteia, barbatii au fost rugati sa iasa pe hol, pentru ca femeile sa se schimbe.

Indivizii, care erau bauti, s-au indignat ca trebuie sa astepte prea mult si au intrat cu forta in compartiment. Femeia insarcinata a declarat ca si-a pierdut cunostinta dupa ce unul dintre ei a lovit-o, iar cand si-a revenit, ea a vazut ca si mama sa a fost batuta.

Ulterior, femeile au cerut ajutorul politiei moldovene, care era de serviciu in tren. Oamenii legii le-au amenintat, insa, ca vor fi date jos din tren, scrie presa rusa. Indignata, femeia insarcinata si-a anuntat sotul, iar acesta a venit insotit de mai multi barbati, pentru a se razbuna pe cei doi moldoveni.

Femeia insarcinata a mai spus ca moldovenii ar fi amenintat-o cu rafuiala, dupa ce va ajunge la Moscova. Astfel, sotul acesteia a facut un apel pe o retea de socializare, la care au raspuns peste o suta de barbati, printre care bloggeri si politisti

Moldovenii sunt acum in arest. Incidentul a avut loc pe 16 august.

Sursa: ProTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *