Şi-a omorît consăteanul ca rezultat al unui conflict

Poliția a reușit să încătușeze suspectul la numai câteva ore, după comiterea crimei din satul Mașcăuți, raionul Criuleni.
Duminică, 20 august, aproximativ la ora 18.30, la Unitatea de Gardă a Comisariatului de Poliție din raionul Criuleni a telefonat vecina victimei, care tocmai venise în vizită. Femeia a constatat că bărbatul, de 74 de ani, avea capul însângerat.
Deplasându-se la fața locului, grupui operativ al CPr Criuleni a stabilit că defunctul a fost lovit cu un obiect din fier, în regiunea capului, decedând la fața locului. Ca rezulta al acțiunilor polițienești întreprinse, suspectul a fost identificat și reținut. Bărbatul, de 54 de ani, s-a dovedit a fi un locuitor al aceluiași sat. Cercetările polițienești au stabilit că acesta a consumat băuturi alcoolice împreună cu victim, iar în urma unui conflict spontan l-a lovit în cap cu o rangă din fier, găsită în preajmă.
Actualmente suspectul este cercetat penal în baza art. 145 Cod Penal al RM. Daca va fi găsit vinovat, acesta riscă pedeapsă cu privațiune de libertate de până la 20 ani sau detențiune penală.

Sursa: mai.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *