Cortegiul Angelei Merkel,a fost atacat! Cum s-a intamplat totul.

Cortegiul Angelei Merkel,a fost atacat! Cum s-a intamplat totul.Vizita Angelei Merkel nu a trecut fara incidente. Cortegiul cancelarului german a fost atacat in timp ce se indrepta de la Cricova spre Aeroport. Un tanar in varsta de 23 de ani a aruncat un obiect inflamabil catre masina in care se afla premierul Vlad Filat, anunta ministerul de Interne. Individul a fost retinut imediat dupa incident. Un martor care se afla in preajma a povestit pentru Pro Tv cum s-a intamplat totul.

„S-a intamplat in jurul orei 21. Masinile au fost oprite in intersectie. N-am vazut cine a aruncat, dar am vazut flacara in aer. Persoana respectiva a iesit din directia statiei PECO, spre Bucuria. Strada era pustie. Nu erau oameni si nici masini. Flacara a cazut pe asfalt. Totul s-a inamplat dupa ce a trecut automobilul Audi. O masina a Politiei Rutiere a oprit. Am mers sa vad ce se intampla, dar politistii deja au bagat in masina un tanar”, a declarat martorul.
Deocamdata nu este clar despre ce obiect inflamabil este vorba, iar serviciul de presa de la interne a refuzat sa ofere detalii. Incidentul a avut loc in jurul orei 21.00, pe strada Mihai Viteazul din capitala.

Sursa: ProTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *