Interceptarea unei convorbiri telefonice a doi agenți de circulație facută publică de CCCEC

Interceptarea unei convorbiri telefonice a doi agenți de circulație facută publică de CCCECDoi dintre cei sase angajati ai Politiei Rutiere, cercetati penal de centrul anticoruptie pentru abuz de putere, trafic de influenta si corupere, au fost interceptati telefonic si inregistrati pe ascuns. O convorbire telefonica si o inregistrare audio au fost facute astazi publice in cadrul unei conferinte de presa organizate de CCCEC.
Convorbirea telefonica incepe cam asa: „Eu principalul sa ies doua ceasuri, sa fac 1000 de lei si mai mult nu-mi trebuie nimic”. Asta spune unul dintre politisti dupa ce isi intreaba colegul daca vrea sa iasa maine la „panda”. Celalalt agent de circulatie pare sa fie obisnuit cu formula: „Mie tot asa imi trebuie. Daca ies te sun”.

Inregistrarea audio este si mai revoltatoare: „Asculta cum se gruzesc oamenii de lei. Asculta atent!”, spune unul dintre politisti. In continuare se aude cum un sofer oprit de cei doi agenti incearca sa le dea spaga: „100 de lei, mai mult n-am”, spune acesta. Dupa care politistul ii zice sa-i dea mai repede si sa plece.

Angajatii centrului anticoruptie au refuzat sa spuna cine dintre cei sase politisti cercetati sunt cei doi agenti interceptati telefonic.

Sursa: ProTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *