A fost reținut bărbatul care a anunțat despre bomba în trebul Chișinău

A fost reținut bărbatul care a anunțat despre bomba în trebul ChișinăuMomente mai putin placute pentru pasagerii trenului Chisinau-Moscova. Acesta a fost oprit in regiunea Valcinet, Ocnita, dupa ce un barbat a anuntat ca in unul dintre vagoane a fost a plasata o bomba. Barbatul care a lansat apelul a fost retinut deja de oamenii legii.

Incidentul a avut loc in jurul orei 5 dimineata. Trenul care circula pe ruta Chisinau-Moscova a fost stopat langa satul Valcinet, raionul Ocnita, dupa ce un barbat a anuntat ca acesta este minat. Pasagerii au fost evacuati, iar la fata locului s-a deplasat un grup de genisti. Dupa mai multe ore de verificari s-a constatat ca alarma a fost falsa.

Politistii au reusit deja sa-l retina pe barbatul lansat apelul. Este vorba despre un cetatean al Rusiei, in varsta de 46 de ani, care se afla in trenul Moscova-Chisinau, ce venea din directia opusa.

Potrivit ministrului de Interne, Dorin Recean, barbatul se afla in stare de ebrietate cand a aflat ca o cunostinta de a sa se afla in trenul care se deplaseaza spre Moscova. Dorind sa-l retina cu orice pret, acesta a anuntat ca garnitura este minata.

Dupa ce s-a constat ca alarma a fost falsa, trenul si-a continuat cursa.

Sursa: ProTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *