Accident tragic la Lipcani, trei răniţi şi doi morţi

Accident tragic la Lipcani, trei răniţi şi doi morţiLa data de 23 august 2012, în jurul orei 18.55, pe traseul L36, Lipcani – Duruitoarea Nouă, s-a produs un accident rutier care s-a soldat cu trei persoane traumatizate şi 2 persoane au decedat.

Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că şoferul  cu vîrsta de 25 ani, locuitor raionul Edineţ, ce conducea automobilului de model Volkswagen Passat cu numere de înmatriculare franceze, deplasîndu-se cu viteză excesivă nu s-a isprăvit cu conducerea şi s-a tamponat în obstacol, înafara părţii carosabile.

Din accident a rezultat rănirea a trei pasageri cu vîrstele de 19, 23 și respectiv 23ani, toţi locuitori ai satului Burlăneşti raionul Edineţ. Însă şoferul autoturismului în urma leziunilor primite a decedat la faţa locului şi un pasager în vîrstă de 24 ani în urma leziunilor primite a decedat peste 3 ore la spitalul raional Rîşcani.

Cauzele şi împrejurările exacte ce au condus la producerea accidentului rutier urmează a fi stabilite de către CP Rîşcani.

Sursa: PR.GOV.MD

Accident tragic la Lipcani, trei răniţi şi doi morţiAccident tragic la Lipcani, trei răniţi şi doi morţiAccident tragic la Lipcani, trei răniţi şi doi morţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *