Alertă cu bombă în trenul Chișinău – Moscova!

Alertă cu bombă în trenul Chișinău - Moscova!Trenul de pe linia Moscova-Chişinău a fost oprit la Vălcineţ, Ocniţa în urma unei alerte cu bombă. Potrivit autorităţilor, o persoană a anunţat prin telefon că în tren ar fi o bombă.

Şeful Direcţiei poliţia transporturi, Dumitru Buga, a declarat că acest caz este investigat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ministrului de interne, Eugeniu Onică, numărul de telefon de pe care a fost anunţată alerta cu bombă este înregistrat în străinătate.

„Au fost evacuaţi călătorii din vagonul cinci unde se anunţase că ar fi bomba, dar şi din vagoanele patru şi şase care sunt alături. Oamenii au fost cazaţi în gară. Li s-a dat hrană si apă. A fost expediată şi echipa de genişti. Cât priveşte apelul, acesta a parvenit aproximativ la ora 5.10, de pe un număr de telefon mobil înregistrat în străinătate. Apelul a parvenit la Serviciul de grăniceri al Ucrainei şi colegii de acolo au transmis informaţia la direcţia regională a Poliţiei de Frontieră Otaci. Serviciul geniştilor a plecat demult la faţa locului şi urmează să examineze dacă este sau nu instalat un dispozitiv explozibil. Trenul nu poate să plece atâta timp cât nu va fi verificat. Dupa aceasta îşi va continua drumul mai departe”, a declarat Onică

Sursa: Publika.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *