Maşină prăbuşită în lac. 4 persoane moarte, printre care 2 copii.

Maşănă prăbuşită în lac. 4 persoane moarte, printre care 2 copii.Intamplare tragica in localitatea Costesti, raionul Rascani. Patru persoane, printre care doi copii de 6 si respectiv 14 ani, s-au inecat noaptea trecuta, dupa ce masina in care se aflau s-a prabusit in lacul de acumulare Costesti-Stanca.

Potrivit Ministerului de Interne, in automobil se aflau 5 persoane, toate originare din Balti. Soferul automobilului de model Volkswagen, in varsta de 25 de ani, impreuna cu fiul lui de 6 ani, nepotul sau de 14 ani si alti doi tineri, de 25 si respectiv 27 de ani, au plecat la odihna pe malul lacului.Noaptea, in jurul orei 4.00, acestia au urcat in masina ca sa se ascunda de ploaie, cand, potrivit Serviciului Situatii Exceptionale, un mal s-ar fi surpat, iar automobilul s-a prabusit in apa. Dintre cei cinci numai soferul a reusit sa scape cu viata. Toti pasagerii au murit inecati.
Oamenii legii urmeaza sa stabileasca circumstantele in care s-a produs tragedia.

Maşănă prăbuşită în lac. 4 persoane moarte, printre care 2 copii.Maşănă prăbuşită în lac. 4 persoane moarte, printre care 2 copii.

Sursa: protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *