Reglare de conturi dintre CCCEC şi Poliţia Rutieră.Ofiţer CCCEC prins beat la volan.

Reglare de conturi dintre CCCEC şi Poliţia Rutieră.Ofiţer CCCEC prins beat la volan.Ofiţerul de urmărire penală al Centrului Anticorupţie Vasile Şeremet, a fost reţinut, noaptea trecută, de agenţii de circulaţie. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere, el se afla la volan în stare de ebrietate şi a refuzat să prezinte actele. La sediul poliţiei, ofiţerul s-a dat în spectacol. Chiar şi aşa, el susţine că ar fi vorba despre o răzbunare.Ofiţerul Anticorupţie a fost oprit de Poliţia Rutieră pentru că maşina pe care o conducea nu avea lumina de întâlnire aprinsă. Ofiţerul a fost dus la Centrul Narcologic Republican pentru testul de alcoolemie. „S-a stabilit că dumnealui are 1,35 de miligrame per litru de alcool pur în aerul expirat”, a declarat locotenentul de poliţie Igor Vozian.
Sunat de către ofiţer, superiorul său, Bogdan Zumbreanu, şeful Direcţiei de Urmărire Penală CCCEC, s-a prezentat de urgenţă la faţa locului. Doar după ce a fost somat de superiorul său, ofiţerul a acceptat să prezinte actele la control.
Ofiţerul CCCEC afirmă, totuşi, că agenţii de circulaţie s-ar răzbuna pentru dosarele intentate săptămâna trecută celor şase colaboratori de poliţie. „Se răzbună. Ştiu ei pentru ce”, a declarat ofiţerul de urmărire penală din cadrul CCCEC Vasile Şeremet.
Bogdan Zumbreanu a scris o explicaţie că îşi asumă responsabilitatea pentru parcarea maşinii subalternului său. După aceasta, cei doi au plecat împreună. „A fost reţinut în stare de ebrietate. Atât. Mai mult nu vă pot spune”, a afirmat şeful Secţiei urmărire penală, Bogdan Zumbreanu.
Ofiţerul CCCEC riscă dosar penal. Dacă se va demonstra că era în stare de ebrietate la volan, el riscă o amendă de până la zece mii de lei şi privare de permisul de conducere până la cinci ani.

Sursa: publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *