Doi bărbaţi au încercat să între cu arme în PMAN

doi bărbaţi au încercat să intre în PMAN Două persoane au ajuns pe mâna poliției după ce ieri seara, în timpul concertului dedicat Zilei Independenței, aceștia au încercat să pătrundă înarmați în zona păzită de polițiști, din Piața Marii Adunări Naționale.Aceștia aveau asupra lor două arme pneumatice încărcate, care au fost depistate cu detectorul de metale, la intrarea în perimetrul păzit. Bărbații dețin permis de posesie a armelor și le-au spus oamenilor legii că nu au știut că nu se poate să intre în mulțime cu ele.Un alt bărbat a fost reținut cu un cuțit la el.
Armele au fost ridicate și se află la sectorul de poliție nr. 1 din capitală.Procurorii urmează să decidă care va fi pedeapsa. Bărbații riscă o amendă de până la 1000 de lei sau să stea în detenție 15 zile.
Alte 12 persoane sunt documentate după ce au încercat să să intre în stare de ebrietate în perimetrul păzit de oamenii legii.
Totuși, potrivit șefului Direcție Ordine Publică, Marin Maxian, seara a trecut fără incidente majore, iar polițiștii au reușit să asigure ordinea publică, mai ales că spectacolul din PMAN s-a încheiat la ora 23:00 și tot atunci s-a împrăștiat toată mulțimea, din cauza ploii.
Ieri seara, în PMAN s-au aflat peste 600 de polițiști, din cei 1000 care au asigurat ordinea în întreaga capitală. În total, 3000 de polițiști au fost dislocați ieri în întreaga țară.

Sursa: jurnal.md, foto: reprezintativă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *