Un microbus de rută plin cu pasageri a derapat într-un lan cu porumb.

Un microbus de rută plin cu pasageri a derapat într-un lan cu porumb.De o spaimă soră cu moartea au avut parte ieri, 27 august 2012 mai multe persoane care călătoreau cu un microbuz pe drumul Cimișlia-Hâncești-Chișinău.

Accidentul a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 27 august 2012. Din motive încă neclare, șoferul a pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu. Ca prin minune, microbuzul a ajuns într-un lan de porumb fără ca să lovească copacii de pe marginea drumului sau să se răstoarne.

Potrivit publicaţiei electronice curierul.md, pasagerii cred că șoferul microbuzului ar fi adormit la volan. Sursa mai scrie că nimeni nu a avut grav de suferit.

Am încercat să luăm legătura telefonic cu reprezentanții poliției rutiere de la Hâncești pentru ca să aflăm mai multe detalii, însă nimeni nu ne-a răspuns la telefon.

Într-un sfârșit am reușit să stăm de vorbă cu un ofițer de serviciu de la Unitatea de Gardă din Chișinău. Potrivit acestuia, în urma accidentului o femeie a suferit traumatisme de gravitate medie.

Deocamdată, oamenii legii nu au informații clare privind acest caz, însă principala versiune este că șoferul ar fi ațipit la volan. Nu se știe încă și nici câți pasageri se aflau în microbuz. Mai multe detalii vor fi comunicate în cursul zilei de mâine.

Un microbus de rută plin cu pasageri a derapat într-un lan cu porumb.Un microbus de rută plin cu pasageri a derapat într-un lan cu porumb.Un microbus de rută plin cu pasageri a derapat într-un lan cu porumb.

Sursa: Stirilocale.md, Curierul.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *