A fost găsit cu pielea goală şi cu gîtul tăiat într-o grădină din Chişinău

Un barbat a fost gasit in pielea goala si cu gatul taiat intr-o gradina din sectorul Rascani. El a fost descoperit de proprietarul casei care iesise la WC. Barbatul se zbate acum intre viata si moarte, in schimb a reusit sa scrie pe o foaie s-a taiat gatul din neatentie.

A fost găsit cu pielea goală şi cu gîtul tăiat într-o grădină din Chişinău

Incidentul s-a produs aseara, pe strada 8 Martie din sectorul Rascani. Omul din imagini este cel care l-a gasit pe barbat gol-golut si cu beregata taiata. Initial, el s-a speriat, gandindu-se ca cel care zacea la pamant ar putea fi unul dintre fii sai.

Barbatul a anuntat ambulanta si politia. Cand au venit doctorii, cel care zacea jos era constient, dar nu putea spune cum il cheama si ce a patit.

O locatara de pe strada 8 Martie spune ca atunci cand s-a produs incidentul in zona era intuneric bezna, dar ca la scurt timp furnizorul ar fi reconectat curentul.

Intre timp, barbatul a fost dus la spitalul de Urgenta unde a fost operat. Acum el se afla in sectia de terapie intensiva, iar medicii inca nu pot spune daca va supravietui sau nu.

In aceasta dimineata, pacientul a fost vizitat de cativa politisti. Barbatul nu a putut sa vorbeasca, insa a scris pe o foaie ce i s-a intamplat aseara. Din declaratii reiese ca s-a ranit la gat dupa ce a sarit gardul si a cazut peste niste sticle.

Potrivit declaratiilor, barbatul isi cumparase ieri pantaloni noi, dar i-a dezbracat atunci cand a decis sa sara gardul. El a mai precizat ca nu are pretentii fata de nimeni. Barbatul este originar dintr-un sat din Sangerei si are 38 de ani. Deocamdata nu este clar ce cauta acesta in Chisinau.

Sursa: protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *