Accident rutier la Orhei, s. Susleni. 3 morţi şi 2 tineri spitalizaţi

Accident rutier la Orhei, s. Susleni. 3 morţi şi 2 tineri spitalizaţi

La data de 29 august 2012, în jurul orei 01.30, în raionul Orhei, satul Susleni, s-a produs un accident rutier care s-a soldat cu decesul a 3 persoane și altele 2 traumate.

Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că în timp ce şoferul automobilului de model Nisan Almera, în vîrstă de 23 ani, din satul Susleni raionul Orhei, se deplasa cu viteză excesivă, într-o curbă periculoasă, nu s-a isprăvit cu conducerea, a pierdut controlul asupra volanului și au căzut de pe un pod cu înălțimea de 9 metri, ca urmare automobilul  a fost proiectat într-un copac. În automobil la acel moment se aflau și patru pasageri.  Se presupune, că atît șoferul cît şi pasagerii acestuia se aflau în stare de ebrietate, deoarece în această localitate s-a sărbătorit hramul satului.
În rezultatul accidentului au decedat la fața locului 3 persoane, șoferul și doi pasageri cu vîrsta de 28 și respectiv 23 de ani. Alți doi pasageri cu vîrsta de 20 și respectiv 22 ani cu diverse leziuni corporale au fost internați la spitalul din Orhei. Toate persoanele implicate în acest accident rutier sunt originari din satul Susleni, raionul Orhei.
Cauzele şi împrejurările exacte ce au condus la producerea accidentului rutier urmează a fi stabilite de către CPR Orhei.
 Sursa: pr.gov.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *