Nepotul lui Vlad Filat a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale după ce a fost bătut

Nepotul lui Vlad Filat a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale după ce a fost bătut

Vladimir Rusu (24 de ani), fiul surorii premierului din Republica Moldova, ar fi avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale după ce a fost bătut de câţiva tineri, pe 12 august. Scandalul a fost oprit de poliţişti cu focuri de armă, iar ulterior patru tineri implicaţi în conflict au fost arestaţi.

Vladimir Rusu ar făcut plângere pentru lovire împotriva agresorilor săi. În urmă cu câteva zile, tânărul a depus la Parchet un certificat medico-legal care atestă că a avut nevoie de 14-16 zile de îngrijiri medicale. Însă, Vladimir Rusu ar mai trebui să facă o serie de investigaţii medicale suplimentare.

Incidentul în care a fost implicat nepotul premierului Vlad Filat  a avut loc în noaptea de 12 august, în preajma unui bar situat în zona centrală a Iaşiului. În jur de 20 de persoane s-au încăierat în mijlocul străzii Sfântul Lazăr. Şase maşini ale forţelor de ordine au fost trimise să intervină, iar poliţiştii au fost nevoiţi să tragă patru gloanţe în plan vertical pentru a-i linişti pe „combatanţi”.

Potrivit  anchetatorilor, Vladimir Rusu împreună cu un grup de prieteni, sărbătoreau în noaptea de 12 august ziua de naştere a unei cunoştinţe, administratorul unui salon de înfrumuseţare situat în clădirea în care avea loc petrecerea. La un moment dat, în jurul orei 02.50, mai mulţi tineri, identificaţi ca agresori, care veneau la rândul lor de la o aniversare, ar fi încercat să intre peste grupul din care făcea parte şi Vladimir Rusu.  „Dorind să intre în acelaşi spaţiu şi fiind refuzaţi de către invitaţii respectivi, Panţiru Dragoş Ştefan şi Botez Ovidiu-Ionuţ au intrat în conflict cu persoanele din barul respectiv”, au precizat procurorii ieşeni.

Sursa: adevarul.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *