Riscă 20 de ani de închisoare pentru omorul vecinului

În urmă cu un an, un bărbat a decedat, după ce s-a lovit cu capul de prag. Acesta a căzut fiind îmbrâncit de vecinul său, cu care se luase la ceartă, sustine Serviciul de presa al MAI.

Riscă 20 de ani de închisoare pentru omorul vecinului

Crima a avut loc în raionul Șoldănești, pe 21 august 2011. Atunci, suspectul a fugit de la fața locului. După un an de investigații, toate circumstanțele acestui caz au fost elucidate, iar suspectul principal a fost încătușat la domiciliu, marți, 28 august 2012.

Potrivit oamenilor legii, principalul suspect de comiterea acestui omor este un tânăr, de 22 de ani, care era vecinul victimei.Vara trecuta cei doi au consumat împreună băuturi alcoolice, iar în urma unui conflict spontan, oaspetele a îmbrâncit gazda, ultimul căzând jos și lovindu-se cu capul de pragul casei. Ca rezultat al traumei primite, victima a decedat. Deoarece locuia singur, acesta a fost găsit de vecini fiind deja în stare de putrefacție.
Actualmente, suspectul este cercetat penal în baza art. 145 și 217 Cod Penal al RM. Dacă va fi găsit vinovat de „Circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor fără
scop de înstrăinare” și de „Omor” suspectul riscă să facă până la 20 ani de închisoare sau detenți pe viață.

Sursa: tv7.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *