Un baiat de 15 ani a lesinat dupa ce a ucis un om si a ranit alti doi!

A lesinat dupa ce a ucis un om si a ranit alti doi. Vorbim despre unui baiat, in varsta de 15 ani. Dupa ce a aplicat celor trei mai multe lovituri de cutit aseara, intr-un apartament din sectorul Botanica, suspectul a incercat sa fuga. La parter insa si-a pierdut cunostinta si a fost gasit de politie. El a fost retinut, dar nu poate vorbi pentru ca se afla in coma alcoolica.

Una dintre victime povesteste ca a fost invitata aseara la petrecerea de ziua numelui mamei unui prieten de-al sau. Dupa ce au baut impreuna, unul dintre invitati, in varsta de 15 ani, ar fi sarit la bataie, apoi a luat un cutit.

Adolescentul a  injunghiat mortal un barbat in varsta de 36 de ani, iar alti doi petrecareti au fost dusi la spital cu rani la cap.

Victima spune ca nu il cunoaste pe agresor si nici nu isi aminteste cum s-a iscat cearta.

Proprietarii apartamentului in care a avut loc incidentul nu au fost de gasit. Vecinii spun insa ca acestia consuma deseori alcool.

Oamenii legii spun ca minorul ar fi incercat sa fuga de la locul crimei, insa fiind in stare de ebrietate a cazut chiar in fata blocului. Acesta este orfan si locuieste de cativa ani cu o matusa.
Daca vinovatia ii va fi demostrata, baiatul risca de la 8 pana la 15 ani de inchisoare.

Sursa: protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *