A furat de la 3 turişti bunuri în valoare de 45 de mii de lei

A furat de la 3 turişti bunuri în valoare de 45 de mii de lei

Un minor a ajuns  pe mâna  poliţiei la scurt timp, după ce a sustras bunurile materiale a trei turişti străini, veniți în Republica Moldova. Infracţiunea a avut loc acum câteva zile, la complexul memorial turistic “Orheiul Vechi”.
Unitătea de gardă a Comisariatului de Poliţie din raionul Orhei a fost sesizată despre comiterea unui furt în zona respectivă.
Trei cetăţeni străini au declarat oamenilor legii că o  persoană necunoscută, a sustras din cortul de odihnă a acestora actele de identitate şi bunuri materiale, în valoare de peste 45 mii lei.Cetățenii se aflau în vizită la complexul memorial turistic „Orheiul Vechi”.
Ca rezultat al acţiunilor operative de investigație, poliţiştii au identificat şi au reţinut, pe urme fierbinţi, făptaşul. Acesta s-a dovedit a fi un minor, în vârstă de 17 ani, locuitor al satului Trebujeni (Orhei).
Actualmente suspectul este cercetat penal, în baza art. 186 (Furt) al Codului penal, iar dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 4 ani de privaţiune de libertate.

Sursa: mai.md, foto reprezentativă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *