Accident în apropiere de Sălcuţa soldat cu 1 mort şi 3 răniţi

Accident în apropiere de Sălcuţa soldat cu 1 mort şi 3 răniţiLa data de 29 august 2012, în jurul orei 22.35, pe traseul Puhoi – Căinari – Sălcuța, în apropiere de satul Sălcuța, s-a produs un accident rutier care s-a soldat cu o persoană decedată și 3 persoane traumatizate.

Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că şoferița cu vîrsta de 23 ani, locuitoare a satului Cîrnățeni, ce conducea automobilului de model Citroen Berlingo, deplasîndu-se cu viteză excesivă, nu s-a isprăvit cu conducerea, a pierdut controlul asupra volanului și s-a tamponat în copac, înafara părții carosabile.

Din accident a rezultat rănirea a trei persoane, șoferița și doi pasageri cu vîrstele de 27 și respectiv 28 ani, domiciliați satul Sălcuța. Iar un pasager cu vărsta de 24 ani, locuitor Basarabeasca, în urma leziunilor primite a decedat la fața locului.

Cauzele şi împrejurările exacte ce au condus la producerea acestui accident rutier urmează a fi stabilite de către Serviciul urmărire penală al CPR Căușeni.

Accident în apropiere de Sălcuţa soldat cu 1 mort şi 3 răniţiAccident în apropiere de Sălcuţa soldat cu 1 mort şi 3 răniţiAccident în apropiere de Sălcuţa soldat cu 1 mort şi 3 răniţi

Sursa: pr.gov.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *