Împușcături, mașini distruse și maltratări la Ceadîr-Lunga

Împușcături, mașini distruse și maltratări la Ceadîr-LungaTeroare în raionul Ceadâr-Lunga. În doar 48 de ore au fost împuşcaţi doi fraţi, distruse două maşini şi bătuţi patru tineri. Din fericire atât bărbaţii împuşcaţi cât şi cei maltrataţi au scăpat cu viaţă, fiind internaţi la spital. Forţele de ordine au reţinut bărbatul care ar fi tras în victime, dar nu şi pe cei care au nenorocit patru tineri în doar câteva minute.

De ceva timp oamenii din Tomai se tem să iasă din casă pentru că se tem de un bărbat, care potrivit lor, umblă prin sat cu puşca. Ieri, însă, temerile lor s-au adeverit. Acesta a tras în doi fraţi. Unul dintre ei s-a ales cu un glonţ

în spate, iart altul în picior. Victimele spun că s-a tras în ei pentru că ar fi încercat să scoată din mâinile agresorului înarmat câţiva minori pe care acesta îi agresa. Mai mult, cei doi au rămas şi fără maşină.

În acest caz, poliţia a reţinut suspectul. Acesta susţine că a împuşcat fiind în legitimă apărare.

Într-un alt caz produs acum două zile, patru familii din Beşghioz au rămas şocate când au aflat că fiii sau fraţii lor au fost transportaţi de urgenţă la spital. Persoane necunoscute i-au atacat în apropiere de un bar din localitate. După ce au împărţit pumni în stânga şi în dreapta. Indivizii au dat foc şi maşinii unuia dintre tineri.

Victimele au fost transportate de urgenţă la spital. Ei au refuzat să vorbească cu echipa Jurnal Tv. Şi mama unuia dintre tinerii bătuţi spune că se teme să vorbească în faţa camerei de luat vederi. Ne-a spus, însă, că nu ştie cine i-a vrut răul fiului ei. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru huliganism, dar nu au deocamdată niciun suspect.

Sursa: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *