Accident tragic în apropiere de Pănășești. Un BMW a lovit din plin un VAZ, șoferul a decedat.

Accident tragic în apropiere de Pănășești. Un BMW a lovit din plin un VAZ, șoferul a decedat.Un bătrân a murit, iar un bărbat se află în stare gravă la spital după ce maşina de model Vaz în care se deplasau a fost lovită de un BMW. Tragedia s-a produs pe traseul Chişinău-Ungheni, într-o interescţie, în apropiere de satul Pănăşeşti. Originari din această localitate, bărbaţii se îndreptau la cules poamă. Nu au acordat prioritate BMW-ului, care, cel mai probabil, avea viteză excesivă. Toate cele patru persoanele care se aflau în maşina de lux au scăpat nevătămate.

Din primele informaţii, impactul s-ar fi produs după ce şoferul maşinii de model VAZ, în vârstă de 73 de ani, nu a cedat trecerea BMW-ului, care se îndrepta spre Chişinău. Lovitura a fost atât de puternică încât conducătorul auto a murit pe loc, iar pasagerul său de 59 de ani a fost rănit grav.

În BMW se aflau în total 4 persoane, care au scăpat cu o sperietură. Se presupune că şoferiţa în vârstă de 37 de ani se deplasa cu viteză excesivă, dar circumstanţele exacte ale accidentului urmează să fie stabilite.

Pe marginea acestui caz a fost deschis dosar penal pentru omor din imprudenţă, care prevede pedeapsa cu închisoare de până la 7 ani. Intersecţia în care s-a produs impactul pare să fie una periculoasă. Mai multe cruci au fost instalate în memoria persoanelor decedate în accidente rutiere produse pe această porţiune de drum.

Sursa: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *