Fetiță de 4 ani răpită de un pedofil la Buiucani. Suspectul a fost reținut de poliție

Fetiță de 4 ani răpită de un pedofil la Buiucani. Suspectul a fost reținut de polițieO fetita de 4 ani a fost rapita de un individ in timp ce se juca intr-o curte din sectorul Buiucani. Dupa cateva ore de cautari intensive, politistii au reusit sa gaseasca micuta, vie si nevatamata. Ea se afla, impreuna cu rapitorul, in subsolul casei acestuia din Durlesti. Potrivit politiei, copilul nu a fost agresat.

Catalina, o fetita in varsta de 4 ani, a iesit in fata blocului sa se joace, in timp ce sora ei mai mare o supraveghea din apartament. Afara s-a intalnit cu alte doua fetite, una dintre ele fiind insotita de mama.

Cele trei fetite s-au jucat pana pe la ora 9 seara pe acest teren, dupa care copilele au plecat acasa. Catalina a ramas singura afara, avand la ea un telefon mobil. In acest moment, un barbat s-a apropiat de ea si i-a propus sa-i cumpere o cartela. Fetita nu s-a lasat mult convinsa si s-a dus.
Parintii Catalinei, care nu erau acasa, au anuntat politia dupa ce au aflat ca fiica lor a disparut.
O vecina a fetitei spune ca a vazut un barbat suspect pe scaunele din fata blocului.
Dupa ce au discutat cu vecinii si cu martorii, politistii au dat de urmele copilului.
Fata era impreuna cu suspectul, un barbat in varsta de 48 de ani, condamnat anterior pentru pedofilie. Intr-o inregistrare a politiei, acesta a recunoscut ca a rapit fetita, dar nu a putut spune de ce.
Potrivit politiei, micuta nu a fost agresata. Tatal fetitei ne-a spus ca ea se simte bine.
Fratele suspectului spune ca acesta are dereglari psihice.
Barbatul este cercetat penal si risca pana la 10 ani de inchisoare.

Sursa: ProTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *