2 persoane sunt cercetate pentru vinderea ilegală a biletelor de la meciul de fotbal Moldova- Anglia

2 persoane sunt cercetate pentru vinderea ilegală a biletelor de la meciul de fotbal Moldova- Anglia

Ofițerii au stabilit că zeci de microbiști, au cumpărat deja aceste bilete, pentru meciul de fotbal, din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial.

Marți, 4 septembrie, angajații Direcţiei Investigare a Fraudelor, din cadrul Departamentului Poliție al Ministerului Afacerilor Interne, au inițiat acțiuni de prevenire şi combatere a activităților ilicite a unor persoane fizice. Acestea comercializau bilete pentru meciul, din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial de Fotbal din 2014, ce urmează să se desfăşoare pe 7 septembrie, pe stadionul Zimbru din Chișinău.

Astfel, în jurul orei 13:30, oamenii legii au documentat în flagrant un chișinăuian, de 46 de ani, care a dispus comercializării bilete la preţul de 350 de lei, în zona adiacentă a stadionului Zimbru.

Peste două ore de la cercetarea acestuia, poliția a identificat încă un comerciant ilegal de bilete, în vârstă de 29 de ani, în aceeași zonă.

Cercetările polițienești au stabilit că, bărbații procurau legal bilete în numar mare, la prețul de 70 de lei per unitate, încă din primele zile de vânzare. După ce toate tichetele erau vândute la casele stadionului, bărbații puneau în vânzare biletele procurate anterior, stabilind un preț nou. Aceștia vindeau biletele lângă stadion, dar și pe internet.

În timpul documentării celor doi, poliția a ridicat circa 10 bilete. Ofițerii vor stabili și numărul exact al tichetelor vândute deja.

În privința celor doi au fost întocmite procese verbale în baza art. 263, al. 1, Cod Contravențional al RM. Pedeapsa pentru astfel de încălcare a legislației este în formă de amendă de până la 700 de lei, cu confiscarea mărfii comercializate.


Sursa: mai.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *