O tînără de 17 ani din Moldova a fost gasită moartă într-un automobil în Galați.

O tînără de 17 ani din Moldova a fost gasită moartă într-un automobil în Galați.Corpul neînsuflețit al tinerei de doar 17 ani a fost găsit în urmă cu câteva ore într-un Audi A3, pe bancheta din dreapta șoferului, mașina fiind parcată în cartierul Micro 19 din Galați. Mașina este înmatriculată în Bulgaria.

Cu toate că au intervenit rapid, medicii de la ambulanță nu au mai putut face nimic pentru a salva viața fetei. Conform oamenilor legii ea este originară din Republica Moldova și a fost găsită cu urme de sânge pe față și așezată cu picioarele pe bordul autoturismului.

Martorii oculari susțin că l-au găsit pe șofer, un tânăr de 20 de ani, tremurând lângă mașină. Acesta le-ar fi spus că a adus-o pe fată noaptea trecută din Republica Moldova, că au înnoptat în apropierea unei stații de troleibuz și că azi, la 12, au oprit mașina în această parcare. Șoferul mai spune că a adormit lângă ea, iar atunci când s-a trezit, fata era moartă.

Partenerul basarabencei defuncte a fost dus la Secția 3 de poliție din Galați, unde este audiat de anchetatori.

O tînără de 17 ani din Moldova a fost gasită moartă într-un automobil în Galați.O tînără de 17 ani din Moldova a fost gasită moartă într-un automobil în Galați.O tînără de 17 ani din Moldova a fost gasită moartă într-un automobil în Galați.O tînără de 17 ani din Moldova a fost gasită moartă într-un automobil în Galați.

 

 

 

 

Sursa: Adevarul.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *