Trei tineri, printre care şi un minor, au furat bijuterii şi bunuri materiale în valoare de 360 de mii de lei dintr-un apartament din capitală.

Trei tineri, printre care şi un minor, au furat bijuterii şi bunuri materiale în valoare de 360 de mii de lei dintr-un apartament din capitală.Trei tineri, printre care şi un minor, au furat bijuterii şi bunuri materiale în valoare de 360 de mii de lei dintr-un apartament din capitală. Suspecţii au povestit că au intrat în locuinţă prin geamul care a fost lăsat deschis de stăpână. Bănuiţii au fot reţinuţi şi riscă până la 12 ani de închisoare.

Potrivit poliţiei, cei trei tineri au vârste cuprinse între 17 şi 26 de ani şi au furat un monitor, un notebook, 3 ceasuri de lux, trei telefoane mobile şi mai multe articole din aur: inele brăţare şi coliere. Suspecţii au vândut o parte din bunurile furate chiar a doua zi şi s-au ales cu un câştig de 3 mii de lei. Aceştia nu au apucat să se bucure prea mult, deoarece au fost reţinuţi la scurt timp de poliţişti. Hoţii şi-au recunoscut vina.

Poliţia urmează să identifice cumpărătorii şi să reîntoarcă bijuteriile proprietarei. Minorul este cercetat în stare de libertate, în schimb ceilalţi doi suspecţi, care au fost judecaţi anterior, sunt arestaţi preventiv. Bănuiţii sunt originari din satul Ustia, raionul Dubăsari. Aceştia riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 până la 12 ani.

Sursa: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *