Un preot originar din Moldova a batut două femei la Sankt-Peterburg

Un preot originar din Moldova a batut două femei la Sankt-Peterburg2 surori din Sankt Peterburg au fost lovite cu pumnul de un protodiacon originar din Moldova, care işi face slujba la Biserica Sf. Petru şi Pavel de pe lângă universitatea de Medicină din Sankt Peterburg.

Potrivit kp.ru, motivul incidentului a servit un incident de circulaţie. Cele 2 femei mergeau cu maşina pe o strada din oraşul rus, când la o intersecţie a ieşit un alt autoturism condus de protodiaconul din Moldova. Potrivit sursei, cele doua autoturisme au fost la un pas de accident, iar una dintre bătrâne l-a apostrofat de şofer. Parcă ieşit din minţi, Serghei Frunza a lovit-o pe bătrâna aflată la volan, după care a avut o altercaţie şi cu cea de-a doua bătrână. După asta, protodiaconul ar fi încercat să părăsească locul faptei, însă bătrânele au reuşit să-l blocheze, după care au chemat poliţia. Bărbatul le-ar fi spus că nimeni nu are ce să le facă şi a aşteptat să vină forţele de ordine. În cele din urmă, cele două femei a ajuns la spital cu comoţii cerebrale. Una dintre bătrâne a rămas cu o buză ruptă, iar cea de-a doua cu o traumă la nas.

Spre seară, fii celor două pensionare l-au găsit pe atacator care şi-ar fi cerut scuze punând totul pe caracterul său impulsiv. Bătrânele însă nu se lasă şi îl ameninţă cu judecata. Potrivit sursei, un reprezentant de la Eparhia din Sankt Peterburg a anunţat că instituţia bisericească va examina cazul şi urmează a fi luată o decizie. Vedeţi mai jos o poză cu una dintre victime care a avut nevoie de trei copci la buză, după ce a fost lovită de protodiaconul originar din Străşeni.

Sursa: Prime.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *