Un șofer a omorît o femeie în satul Talmaz raionul Ștefan Vodă și a fugit de la locul accidentului

Un șofer a omorît o femeie în satul Talmaz raionul Ștefan Vodă și a fugit de la locul accidentuluiLa 5 septembrie curent, în jurul orei 7.30, în unitatea de gardă a Comisariatului de poliţie Ştefan Vodă a parvenit informaţia că pe strada centrală a satului Talmaza este un cadavru. Grupa operativă deplasîndu-se la faţa locului şi efectuînd cercetarea, au stabilit că persoana decedată era o doamnă în vîrstă de 51 de ani, locuitoare a satului Talmaza, raionul Ştefan Vodă, care  a decedat în urma unui accident rutier. Accidentarea pietonului a avut loc la data de 4 septembrie în jurul orei 22.00 – 23.00. Întru descoperirea acestei infracţiunii, misiunea colaboratorilor de poliţie era de a depista unitatea de transport şi şoferul acesteia. Astfel, în urma masurilor întreprinse de către colaboratorii Poliţiei rutiere în localitatea unde s-a produs accidentul, a fost depistat automobilul implicat în accident şi persoana bănuită de comiterea infracţiunii. Acesta, s-a dovedit a fi un bărbat în vîrstă de 25 de ani, locuitor al satului Talmaza, raionul Ştefan Vodă, care conducea automobilul de model Niva.
Pe marginea acestui caz a fost pornită o cază penală, care este instrumentată de către CPR Ştefan Vodă.
În ultima perioadă, se atestă tot mai  multe situaţii în care, conducătorii auto implicaţi în accidente rutiere cu persoane rănite sau decedate, îşi permit să părăsească cu laşitate locul faptei, lăsînd în urma sa victime. În unele situaţii, viaţa persoanelor accidentate sunt direct dependente de cele cîteva măsuri de prim ajutor.
În context, reamintim că părăsirea locului accidentului rutier doar agravează gradul de vinovăţie, şi nu-i va solva pe făptuitori de răspundere în faţa legii. Totodată menţionăm, că poliţia rutieră este acel organ de drept care va depune maxim efort pentru reţinerea şi identificarea şoferilor culpabili de astfel de fapte ilegale.

Sursa: PR.GOV.MD

Un șofer a omorît o femeie în satul Talmaz raionul Ștefan Vodă și a fugit de la locul accidentuluiUn șofer a omorît o femeie în satul Talmaz raionul Ștefan Vodă și a fugit de la locul accidentuluiUn șofer a omorît o femeie în satul Talmaz raionul Ștefan Vodă și a fugit de la locul accidentului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *