Noi ipoteze în cazul morții adolescentei din Cahul, găsită moartă la Galați

Probele biologice recoltate de medicii gălățeni în urma necropsiei efectuate asupra adolescentei de 17 ani au fost trimise ieri la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” din București.

Polițiștii din Galați susțin că nu au dovezile necesare pentru a califica moartea moldovencei de 17 ani găsită ieri fără suflare într-o parcare din cartierul Micro 19, drept o crimă.

În urma efectuării necropsiei, medicii legiști au descoperit faptul că adolescenta originară din Cahul a decedat din cauza înghițirii unei substanțe necunoscute.

„Au fost recoltate mai multe probe biologice care au fost trimise la Institutulul de Medicină Legală <Mina Minovici> din București. Nu ne putem pronunța până când nu avem rezultatele de la medicii legiști din Capitală”, susține Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați.

Corpul neînsuflețit al fetei a fost găsit ieri după-amiaza într-un Audi A3, pe bancheta din dreapta șoferului. Ea a fost găsită cu urme de sânge pe față și așezată cu picioarele pe bordul autoturismului.

Sursa: adevarul.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *