Accident rutier chiar în ziua nunții

Accident rutier chiar în ziua nunțiiAccident în ziua nunţii. Maşina în care se afla un cuplu proaspăt căsătorit a fost implicată într-un accident rutier în centrul capitalei. Două automobile, Toyota şi Mazda, s-au ciocnit la intersecţia străzilor 31 august şi Sfatul Ţării. Mirii au scăpat teferi şi au plecat să se bucure de cel mai important eveniment din viaţa lor. Mai puţin norocoase au fost, însă, persoanele care se aflau în celălalt autoturism. Este vorba despre trei femei, care s-au ales cu răni uşoare.

Se pare că vinovat de producerea accidentului se face şoferul maşinii Toyota, în care se aflau mirele şi mireasa. El se deplasa pe strada Sfatul Ţării şi nu a cedat trecerea şoferiţei automobilului Mazda care circula pe strada 31 august. Tânărul care ducea mirii la nuntă a refuzat să vorbească cu presa.

Şoferiţa Mazdei a suferit o fractură la mâna stângă. În maşină se mai aflau cumnata şi nepoata ei. Ambele au fost transportate la Urgenţă. Din fericire, starea lor de sănătate este stabilă.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pe marginea acestui caz.

Sursa: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *