Poliţia a rezolvat cazul mediatizat a furtului din clădirea Uniunii Ucrainenilor „Zapovit-Moştenire”, din municipiul Bălţi.

Doi tineri au ajuns  pe mâna  poliţiei, după ce au sustras bunurile materiale din clădirea Uniunii Ucrainenilor „Zapovit-Moştenire”, din municipiul Bălţi. Infracţiunea a avut loc la data de 12 august 2012.

Unitatea de gardă a Comisariatului de Poliţie din municipiul Bălţi a fost sesizată de către Preşedintele Uniunii Ucrainenilor despre comiterea furtului în zona respectivă. Acesta a declarat oamenilor legii că au fost sustrase bunuri materiale în valoare de peste 20.000 lei.

Astfel, în urma acţiunilor operative de investigaţie, poliţiştii au identificat şi au reţinut făptaşii. Aceştia s-au dovedit a fi 2 tineri, în vârstă de 19 şi 20 ani, locuitori ai municipiului Bălţi, anterior judecaţi pentru comiterea infracţiunilor asemănătoare.

Suspecţii sunt cercetaţi penal, în baza art. 186 (Furt) al Codului penal, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă până la 4 ani de privaţiune de libertate.

Sursa: mai.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *