Arde casa iar stăpînii dorm beți în fundul grădinii la Peresecina!

Arde casa iar stăpînii dorm beți în fundul grădinii la Peresecina!Satul arde, iar baba se piaptănă. Această stuație se potrivește de minune unei familii din raionul Orhei. „Gospodarilor” le-a luat foc casa și, în timp ce pompierii se luptau cu flăcările, ei dormeau beți în fundul grădinii.

Cazul a avut loc sâmbătă, 8 septembrie, în localitatea Peresecina. Casa cu două nivele a unei familii luase foc, iar vecinii au chemat imediat pompierii. Ajunși la fața locului, aceștia au luptat preț de 5 ore cu flăcările.

Potrivit sursei, în timp ce pompierii își riscau viața pentru a potoli flăcările, proprietarii casei, ambii trecuți de vârsta de 50 de ani, dormeau adânc în grădina gospodăriei, adormiți de alcool

Potrivit martorilor, doar femeia a putut fi trezită din somn. Însă, nici ea nu realizat ce se întâmplase între timp la ea în curte.

Drept răsplată pompierilor pentru că au stins flăcările, femeia le-a propus să dea o fugă la magazin ca să cumpere o sticlă de coniac și să le întindă o masă cu bucate.

Potrivit insectorilor din cadrul DSE Orhei, incendiul ar fi pornit de la o țigară nestinsă.

Sursa: Stirilocale.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *