Dosar penal pentru FC Zimbru. Ofițerii CCCEC efectuează mai multe percheziţii.

Dosar penal pentru FC Zimbru. Ofițerii CCCEC efectuează mai multe percheziţii.Ofiţerii Anticorupţie efectuează mai multe percheziţii la FC Zimbru. Informaţia a fost confirmată de Bogdan Zumbreanu, şef de direcţie la CCCEC.

Potrivit lui Zumbreanu, percheziţiile au loc în cadrul unui dosar penal pentru corupţie.

„Un dosar este deschis pentru escrocherie, iar altul pentru abuz de serviciu. Este vorba despre meciuri trucate şi pariuri ilegale”, a precizat şeful de direcţie de la CCCEC.

Reprezentanţii CCCEC vor organiza la ora 14.00 o conferinţă de presă în care oferi mai multe detalii despre acest caz. Puteţi urmări în direct evenimentul la Publika TV.

Menționăm că, anterior, patronul clubului Rapid, Victor Ostap, a declarat despre existenţa unor meciuri trucate în campionatul Moldovei.

„Sesizările mele privind existenţa meciurilor trucate au rămas fără răspuns. Sper să fie sancţionaţi cei implicaţi în meciurile trucate. Fotbalul moldovenesc este un sport ‘bolnav’ cu metastaze la toate capitolele şi nu este controlat. Nu există oameni care ar vrea să facă ordine în fotbal. În Moldova avem un fotbal de colhoz, este un sport falimentat şi putem pune cruce pe el”, a specificat Ostap.

Sursa: publika.md Imagini video: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *