Angajat al SIS prins beat la volan nu vroia să treacă testul de alcoolemie…

Angajat al SIS prins beat la volan nu vroia să treacă testul de alcoolemie...Vânătoarea şoferilor băuţi la volan continuă. Un ofiţer al Serviciului de Informare şi Securitate a fost oprit, în această dimineaţă, pentru că ar fi ignorat culoarea roşie a semaforului. După ce l-au rugat să facă testul de alcoolemie, oamenii legii au avut parte, însă, de un adevărat spectacol. Şoferul a refuzat să fie testat fără acordul procurorului general şi fără prezenţa unui angajat SIS.

Ofiţerul Serviciului de Informare şi Securitate Vadim Pogriboi a acceptat să intre în sediul Dispensarului Republican de Narcologie doar când a sosit un reprezentant al SIS. Până la venirea colegului, poliţiştii l-au rugat mai mult de jumătate de oră să facă testul de alcoolemie, timp în care Pogriboi vorbea la telefon, ignorând vădit solicitarea poliţiştilor. El şi-a motivat refuzul prin faptul că agenţii de circulaţie trebuie să ceară acordul procurorului general pentru a documenta un ofiţer SIS.

Venit la faţa locului, reprezentantul Serviciului de Informaţii şi Securitate nu a dorit să facă declaraţii în faţa camerei.

„Pot să vă comunic doar că legitimaţia o deţine legal, a fost supus examinării medico-legale”, a menţionat agentul de circulaţie Lilian Palamarciuc.

Testul de aclcoolemie a demonstrat că în aerul expirat de şofer se conţinea 0,49 de miligrame per litru de alcool.

Amintim că, în luna mai un alt angajat SIS a fost oprit de Polţia Rutieră pentru că ar fi condus în stare de ebrietate. Conducerea Serviciului de Informaţii şi Securitate nu a comentat deocamdată incidentul.

Sursa: Publika.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *