O mașină s-a răsturnat în satul Sacarovca raionul Sîngerei. O persoana a decedat.

O mașină s-a răsturnat în satul Sacarovca raionul Sîngerei. O persoana a decedat.La data de 13 august 2012, în jurul orei 16.30, în raionul Sîngerei, satul Sacarovca, s-a produs un accident rutier care s-a soldat cu decesul unei persoane și altele 3 traumatizate.
Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că, din motivul că şoferul automobilului de model Dacia Logan, în vîrstă de 56 ani, din satul Sacarovca raionul Sîngerei, ce se deplasa cu viteză excesivă, a pierdut controlul asupra volanului, a derapat de pe partea carosabilă, inversîndu-se s-a izbit violent de o rampă. Se presupune, că șoferul se afla în stare de ebrietate, însă urmează să se expună medicii narcologi.
În automobil la acel moment se aflau și trei pasageri, printre care fratele acestuia în vîrstă de 48 de ani și fiicele lui cu vîrsta de 20 ani și respectiv 13 ani.
În urma accidentului fratele șoferului a  decedat la fața locului, iar șoferul și cei doi pasageri s-au ales cu leziuni corporale.
Cauzele şi împrejurările exacte ce au condus la producerea accidentului rutier urmează a fi stabilite de către CPR Sîngerei.

Sursa: PR.GOV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *