Arcadie Bozari, alias Arcaşa a fost arestat pe 30 de zile

Arcadie Bozari, alias Arcaşa a fost arestat pe 30 de zileInterlopul Arcadie Bozari, alias Arcaşa, s-a ales cu 30 de zile de arest. Decizia a fost emisă, astăzi, de Judecătoria Centru. Surprinzător, dar acuzatul a recunoscut că a şantajat un om de afaceri, cerându-i 50 de mii de dolari.

Arcadie Bozari s-a prezentat în faţa judecătorilor în trening şi şlapi. În schimb, faţă de alţi reţinuţi, a acceptat să discute cu reporterul Jurnal TV.

Arcadie Bozari, alias „Arcaşa”, a fost încătuşat de poliţiştii de la Servicii Operative acum două zile. Oamenii legii îl acuză că, în urma cu două luni, ar fi ameninţat cu moartea un un om de afaceri, cerându-i 50 de mii de dolari. Acum este cercetat pentru şantaj şi comercializarea drogurilor. Ministerul de Interne susţine că structura condusă de Bozari este specializată în şantaj, tâlhării şi trafic de droguri atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât şi în România, Ucraina şi Rusia. Anterior, acesta a fost condamnat în România pentru omor. Se presupune că Arcaşa este finul unuia dintre fraţii Cămătaru, cei mai de temut interlopi de peste Prut.

Sursa: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *