Lovită de hoţul pe care-l filma

Agresată pentru că a filmat un bărbat care a comis un furt în microbuz. I s-a întâmplat reporterului Jurnal TV, Elena Pasat. Corespondenta a surprins un jaf în microbuzul numărul 105 chiar în momentul în care se deplasa la serviciu. Un bărbat de 26 de ani a sustras portmoneul unei femei fiind în complicitate cu amica sa. Când a văzut că Elena îl filmează cu telefonul mobil, a lovit-o cu mâna şi a fugit. Individul este un hoţ de buzunare, cu antecedente.

Curajul de care a dat dovadă reporterul nu s-a oprit aici. După ce a văzut furtul, a coborât din microbuz în preajma Pieţei Centrale şi s-a luat după făptaş. Gestul a costat-o. Acesta i-a aplicat o lovitură pe faţă. Chiar dacă şocul a fost puternic, Elena nu s-a speriat şi a continuat să îl filmeze.

Reporterul a prezentat înregistrarea video la sectorul de poliţie din Piaţa Centrală. Oamenii legii l-au recunoscut imediat pe suspect, întrucât acesta deja este certat cu legea. Paradoxal, dar adevărat, tânărul este un absolvent al facultăţii de Drept.

Reporterul nu este la prima depistare a unui furt. Elena Pasat a mai surprins două cazuri de acest gen. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă dosar penal şi o amendă de până la o mie de lei pentru că a agresat corespondentul.

Sursa: jurnaltv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *