Un grup de sportivi din Tomai a băgat frica în săteni: Doi tineri împuşcaţi şi mai multe maşini incendiate

Un grup de sportivi din Tomai, raionul Ceadîr-Lunga, a băgat spaima în oamenii din sat. Localnicii susţin că bărbaţii au tras cu arma în doi tineri, au bătut cu cruzime mai multe persoane din sat şi au incendiat câteva maşini. Oamenii spun că au cerut ajutorul insituţiilor de drept, dar fără niciun rezultat.

Deşi la adunarea locuitorilor din Tomai au fost invitaţi azi başcanul Autonomiei Găgăuze, Mihail Formuzal, reprezentanţii Procuraturii, dar şi Ministerului Afacerilor Interne din teritoriu, nimeni dintre ei nu a dat curs invitaţiei.

Localnicii din Tomai sunt îngrijoraţi de acţiunile unui grup de tineri din localitate care a semănat frica în săteni. Oamenii spun că au ajuns la capătul răbdării după ce membrii grupării au snopit în bătăi câţiva tineri, doi dintre aceştia fiind împuşcaţi. Sătenii adaugă că nu mai au încredere în poliţie şi nu ştiu de la cine să ceară ajutor.

Contactat de Publika TV, comisarul raionului Ceadîr Lunga, Nicolae Arnăut, nu a răspuns la apelurile telefonice. Serviciul de presă al başcanului Găgăuziei a specificat că Mihail Formuzal are o întrevedere, iar din acest motiv, nu poate răspunde la întrebări.

Sursa:publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *