Anti-protestul PSD-lui în centrul capitalei

Cei care au aruncat cu pietre in unionisti la marsul de la Balti, astazi au manifestat pasnic la Chisinau. Zeci de simpatizanti PSD in frunte cu liderul Victor Selin au protestat astazi langa Arca de Triumf, dupa care au mers la Ambasada Romaniei unde au scandat lozinci antiunioniste.

 

Antimanifestantii s-au adunat la aceeasi ora cu unionistii, doar ca in fata Arcului de Triumf din Piata Marii Adunari Nationale. Dupa cateva minute acestia au pornit spre Ambasada Romaniei. Aici, liderul social-democratilor a vorbit ca niciodata… in limba romana.

Reprezentantii ambasadei nu au facut declaratii, astazi fiind zi de odihna. Totodata, cei prezenti si-au exprimat nemultumirea si fata de actuala guvernare. Unii trecatori au aruncat insa replici taioase la adresa protestatarilor.
Zeci de politisti au supravegheat contramanifestatia. In timpul marsului din 5 august de la Balti un grup de statalisti a atacat unionistii cu pietre, iar pentru asta liderul social-democratilor, dar si cel al Partidului Patriotii Moldovei s-au ales cu dosare penale.
iframe src=”http://assets.protv.md/design/mediaplayer/player_embed.swf?embed=96671″ width=”448″ height=”366″>

Sursa: protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *