Cinci tineri din Stăşeni îşi înmormantează mama a doua oara.

Caz socant la Straseni. Cinci tineri din satul Recea au avut parte de o surpriza neplacuta in cel mai tragic moment din viata lor. Acestia si-au ingropat mama, iar a doua zi au aflat ca in sicriul asupra caruia au plans se afla de fapt o straina. Maine cei cinci tineri urmeaza sa isi inmormanteze mama pentru a doua oara.

Copiii au observat ca femeia nu seamana cu mama lor, insa durerea a fost prea mare ca sa opreasca inmormantarea.
Suspiciunile au aparut, insa, a doua zi. Rudele decedatei au observat ca un inel, pe care femeia il purta tot timpul, lipsea. Acestia au mers la morga din localitate ca sa-l recupereze. Acolo, surpriza! Femeia, pe care acestia cu o zi inainte au crezut ca au inmormantat-o, zacea pe o masa de fier.
Incidentul a socat intreaga localitate. Satenii nu pot intelege cum copiii nu si-au dat seama ca femeia din sicriu nu este mama lor.

Infirmiera de la morga, care se afla la serviciu in momentul in care rudele au venit ca sa ia cadavrul, se apara si spune ca de vina pentru confuzie se face medicul legist, care a incurcat cadavrele.

Maine cei cinci tineri urmeaza sa isi inmormanteze mama pentru a doua oara.
Femeia, care a fost inmormantata din greseala, nu a fost deocamdata identificata. Oamenii legii urmeaza sa decida daca aceasta va fi sau nu deshumata.

Sursa: protv.md, imagine simbol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *