Un poliţist beat a lovit trei maşini şi a rănit o femeie în sectorul Botanica al capitalei

Un poliţist beat a lovit trei maşini şi a rănit o femeie în sectorul Botanica al capitaleiUn poliţist beat a lovit trei maşini şi a rănit un pieton! Martorii spun că omul era la volanul unui Mercedes. Bărbatul în uniformă a intrat în plină viteză în automobilele parcate pe marginea drumului. În urma accidentului a avut de suferit şi o femeie. A fost prinsă între două maşini.

Incidentul s-a produs în sectorul Botanica al capitalei. Martorii afirmă că în maşina ce a provocat accidentul mai era un poliţist, care însă a luat-o la fugă imediat ce a conştientizat cele întâmplate. Şoferul, care la fel era în uniformă, a rămas să dea socoteală poliţiei rutiere, doar că abia de se ţinea pe picioare. Ce-i drept a reuşit să lase uniforma.

În rezultatul impactului, o femeie în vârstă de 60 de ani a fost prinsă între fiarele a două maşini avariate. Medicii susţin că victima s-a ales cu câteva răni uşoare.

Reprezentanţii Poliţiei Rutiere susţin că au deschis o anchetă internă pe marginea acestui caz.

Oamenii legii susţin că poliţistul va fi tras la răspundere în funcţie de leziunile corporale cauzate victimei. Omul legii riscă dosar administrativ ce prevede o amendă de 1000 de lei şi şase puncte penalizare în cazul în care femeia a fost accidentată uşor. În caz contrar, pe numele poliţistului va fi deschis un dosar penal. Poliţistul riscă un dosar penal în plus dacă se va demonstra că a condus în stare de ebrietate.

Sursa: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *