Cinci mașini distruse de un copac în Chișinău

Cinci mașini distruse de un copac în ChișinăuGhinion pentru cinci şoferi din capitală! Maşinile lor au fost grav avariate, după ce un copac imens a căzut peste ele. Incidentul s-a produs aseară pe Strada 31 august din capitală. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Proprietarii automobilelor însă sunt revoltaţi la culme şi cer despăgubiri de la autorităţi.

Martorii susţin că afară nu era vânt, iar copacul s-a prăbuşit din senin. Patru dintre cele cinci maşini avariate staţionau pe marginea drumului. Unul dintre şoferi susţine însă că mergea pe carosabil, când arborele imens i-a tăiat calea, prăbuşindu-se peste parbriz. Deşi nu a fost rănit, tânărul spune că s-a ales cu o sperietură soră cu moartea.

Copacul a rupt şi câteva linii de înaltă tensiune, iar strada a fost blocată pentru mai multe ore. Culmea este că maşinile erau redirecţionate de un tânăr. Acesta a îmbrăcat o vestă reflectorizantă şi a fost nevoit să facă lucrul agenţilor de circulaţie.

Proprietarii maşinilor avariate nu au asigurare CASCO şi intenţionează să ceară despăgubiri de la autorităţi.

Contactat de Jurnal TV, şeful Asociaţiei „Spaţii Verzi”, Eliferie Haruţa, a refuzat să răspundă dacă întreprinderea va plăti pentru pagubele provocate de copacul căzut.

Ulterior, funcţionarul şi-a deconectat telefonul. Poliţia cercetează cazul.

Sursa: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *