Doi tineri din strășeni au firat un automobil și i-au dat foc. Acum ei riscă pușcărie

Doi tineri din strășeni au firat un automobil și i-au dat foc. Acum ei riscă pușcărieLa 25 iunie curent, la Unitatea de Gardă a Comisariatului de poliţie din raionul Călărași, a parvenit o plângere din partea unui locuitor din satul Sadova. Bărbatul a declarat că i-a fost sustrasă din curte mașina de model VAZ 2107.

Ulterior, peste 4 zile, la marginea unei fâșii forestiere între satele Micleușeni și Lozova, a fost depistată caroseria automobilului sustras, dezmembrată și incendiată.

În urma măsurilor operative de investigaţie, întreprinse de angajaţii CPR Călărași, s-a reuşit identificarea suspecților. Aceștia s-au dovedit a fi doi tineri, de 19 și 21 de ani, domiciliați în comuna Lozova, raionul Strășeni

Poliția a stabilit că în noaptea de 25 iunie curent, ei au pătruns în gospodăria victimei și, deschizând poarta, au împins automobilul în drum, după care au pornit motorul și s-au deplasat în comuna Lozova la unul din suspecți acasă, unde au dezmembrat automobilul.

Pentru a ascunde urmele infracțiunii, suspecții au dus caroseria automobilului sustras într-o fâșie forestieră și au incendiat-o.
Piesele de schimb ale automobilului sustras au fost asamblate la un alt automobil de mode VAZ, care ulterior a fost vândut.

În urma percheziţiilor efectuate la domiciliile suspecților, au fost depistate piese de schimb de la automobilul sustras și documentele acestuia.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală, în baza art. 186, al. 2, Cod Penal al RM – “Furt”.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă o amendă de la 6.000 la 20.000 lei, sau
privaţiune de libertate pe un termen de până la 4 ani.

Sursa: MAI.MD

Doi tineri din strășeni au firat un automobil și i-au dat foc. Acum ei riscă pușcărieDoi tineri din strășeni au firat un automobil și i-au dat foc. Acum ei riscă pușcărieDoi tineri din strășeni au firat un automobil și i-au dat foc. Acum ei riscă pușcărieDoi tineri din strășeni au firat un automobil și i-au dat foc. Acum ei riscă pușcărie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *