Un bărbat a fost batut de un polițist și tatăl lui lîngă gara de nord din Chișinău

Un bărbat a fost batut de un polițist și tatăl lui lîngă gara de nord din ChișinăuUn barbat in varsta de 33 de ani a ramas fara 2 dinti si este internat la Spitalul de Urgenta dupa ce a fost batut. El afirma ca a fost agresat in aceasta dupa-amiaza in zona autogarii de nord de catre un politist, si tatal acestuia, colonel in rezerva.

Barbatul din imagini sustine ca a fost batut in jurul orei 17.00. El afirma ca fratele sau l-a rugat sa se intalneasca cu directorul unei firme de la care acesta cumparase in rate un automobil in luna august. Masina urma sa fie achitata integral pana in decembrie. Cei doi sustin ca directorul firmei s-a razgandit si le-a cerut aseara sa restituie automobilul, iar astazi acesta urma sa primeasca cheile.
La intalnirea fixata in apropiere de autogara de nord nu s-a dus proprietarul masinii, ci fratele sau. Bataia s-ar fi iscat din cauza ca barbatul a refuzat sa cedeze masina pana cand nu i se restituie banii achitati pentru prima rata.
Barbatul spune ca stie despre agresori doar faptul ca unul este politist, iar al doilea ar fi tatal acestuia, si el candva angajat al politiei. Finul victimei, care se afla si el la fata locului, impreuna cu sotia sa, spune ca a fost batut si el.
Rudele victimei spun ca vor depune o plangere la comisariatul general de politie. Potrivit medicilor, barbatul a suferit o contuzie si si-a pierdut doi dinti.

Sursa: ProTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *