Un bărbat din Moldova și-a violat fiica de numai 9 ani timp de 5 ani

Un bărbat din Moldova și-a violat fiica de numai 9 ani timp de 5 aniTimp de cinci ani si-a violat propria fiica, iar acum a fost condamnat. Un barbat in varsta de 37 de ani va petrece ani buni dupa gratii, dupa ce detalii ingorizitoare au iesit la iveala.

Potrivit procurilor, barbatul intretinea relatii sexuale cu fiica sa in varsta de 9 ani. Impreuna cu doi frati ai sai, aceasta ramasese in grija tatalui, dupa ce mama lor a plecat peste hotare.

Totul a inceput in 2006 cand barbatul, aplicand forta fizica, si-a impus fiica sa intretina relatii sexuale cu el.

Detaliile cumplite au iesit la iveala abia in 2011, cand fata a fugit de acasa in satul vecin deoarece nu mai putea suporta umilintele la care era supusa. Chestionata de politisti, fata a povestit scenele de groaza prin care a trecut timp de 5 ani.
Barbatul a mai fost invinuit de procurori si de faptul ca, in februarie 2011 aflandu-se în Chisinau s-a luat la cearta cu un tanar, pe care l-a lovit cu pumnii, picioarele si cu o sticla.
Agresorul a lasat victima in stare grava sa zaca in frig, iar in consecinta, din cauza degeraturilor i-au fost amputate degetele de la ambele maini.
Astfel, inculpatul in varsta de 37 ani a fost condamnat pe trei capete de acuzare (viol, vatamare intentionata medie a integritatii corporale si lasarea in primejdie) la 10 ani si 6 luni de închisoare. De asemenea, la cererea procurorului instanta a dispus achitarea in folosul tanarului a unui prejudiciu moral si material in suma de 113 mii lei.
Din motivul blandetii, sentinta judecatoreasca va fi contestata de procurori.

Sursa: ProTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *