Cum lucrează poliția rutieră noaptea în Chișinău

Cum lucrează poliția rutieră noaptea în Chișinău Un sofer i-a testat rabdarea unui agent rutier dupa ce l-a luat peste picior mai bine de jumatate de ora. Cu toate ca politistul si-a pastrat calmul pe tot parcursul disputei, acesta nu a ezitat sa-i intocmeasca soferului un proces verbal de toata frumusetea, care prevede o amenda de 400 de lei.

Tanarul mergea in automobilul sau cand a fost oprit de politisti, in noaptea de luni spre marti. La volan se afla tatal lui. Dupa ce agentul l-a intrebat pe barbat daca are procura de la proprietarul automobilului, fara ca sa stie ca acesta se afla chiar langa el, tanarul s-a pornit pe glume. Acesta l-a luat la intrebari pe politist, filmand intreaga scena. Dupa ce mai bine de 5 minute l-a batut la cap sa se legitimeze, tanarul l-a luat si peste picior.

Inspectorul a intocmit un proces verbal pentru ca masina ar fi avut dereglari la sistemul de iluminare. Desi si-a pastrat calmul, politistul ar mai fi adaugat un punct in proces. Acesta l-a acuzat pe sofer ca ar fi refuzat sa-l semneze.

Dupa ce a auzit aceasta, proprietarul automobilului s-a aprins. Acesta i-a spus agentilor ca ei sunt cei care de fapt incalca legislatia, intrucat politistii si-ar fi parcat masina ilegal in mijlocul drumului, fara ca sa includa girofarul.

Sursa: ProTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *