Un fost pompier a ars de viu în propria casă la Buiucani

Un fost pompier a ars de viu în propria casă la BuiucaniUn fost pompier a ars de viu in propria locuinta. S-a intamplat aseara, in sectorul Buiucani al capitalei. In cateva ore, casa a fost facuta scrum, iar flacarile s-au extins cu repeziciune la vecini. Cel mai probabil focul a izbucnit de la aragaz, dupa ce proprietarul atipise.
Incendiul a izbucnit aseara, in jurul orei 20. Din locuinta a ramas doar scrum. Numai uniforma de pompier a ramas neatinsa de foc. Martorii spun ca flacarile, de zeci de metri, s-au extins cu repeziciune la alte doua case din apropiere.
Casa a luat foc in timp ce proprietarul, un fost pompier, se afla in bucatarie. Barbatul nu s-a putut salva si a ars de viu.
Rudele victimei exclud ipoteza ca focul ar fi pornit de la o tigara aprinsa.
Pompierii au intervenit la 5 minute dupa ce au fost alertati de catre vecini.
Desi zeci de pompieri au luptat cu flacarile ore in sir, incendiul a fost stins abia dupa miezul noptii.
In timp ce pompierii luptau cu focul, un vecin a profitat de haosul creat si a furat un covor. Nu a reusit sa ajunga cu el prea departe, pentru ca a fost retinut de politie.
Barbatul avea 49 de ani si locuia impreuna cu sotia, intr-o casa cu trei camere. Cei de la Situatii Exceptionale au deschis o ancheta pentru a stabili cauza incendiului. Prejudiciile urmeaza sa fie estimate. In urma cu 2 saptamani, un alt fost pompier a ars de viu, dupa ce masina i-a explodat in garaj.

Sursa: ProTV.MD Imagini video: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *