Un vînător a împușcat din greșeală un tînăr de 22 de ani la Ocnița

Un vînător a împușcat din greșeală un tînăr de 22 de ani la OcnițaCredea că vânează un mistreţ, dar a împuşcat mortal un om. Este tragedia care s-a produs în satul Sauca, raionul Ocniţa. Victima ucisă este un tânăr de 22 de ani, care trebuia să se însoare la primăvară, însă nu a mai reuşit s-o facă. Şi asta pentru că a avut ghinionul să se afle la momentul şi locul nepotrivit. Vânătorul care i-a luat viaţa tânărului a fost reţinut la scurt timp de poliţişti.

Alexandru Butrin, împreună cu doi prieteni, au mers la furat porumb în seara zilei de miercuri. Însă nu au mai reuşit să ajungă acasă, un vânător, care şedea la pândă să împuşte un mistreţ, i-a înfipt un glonte drept în inimă.

La un moment dat, braconierul a auzit un foşnet în lan. Fiind sigur că vede prada, a ţintit direct în pieptul unui dintre cei trei bărbaţi. Victima în vârstă de 22 de ani a murit pe loc. Şocat, vânătorul a fugit de la locul faptei. A fost reţinut, însă, şi riscă ani grei de puşcărie. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 27 de ani din aceeaşi localitate.

Sursa: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *